Over TMP

Robert A.
Lammerding

In 2010 startte The Mediaplantation uit een samenwerking tussen FCzw.nl en Black Hippo Productions. Twee vrienden die op creatief gebied elkaar nooit uit het oog zijn verloren. In 2015 scheidden de paden. Sinds 1 september 2015 is TMP een eenmanszaak van Robert A. Lammerding.

Ik ben Robert A. Lammerding, geboren op 4 augustus 1967 op de Scheveningseweg. Ik groeide op in de Haagse wijk Duinoord en ging naar de Cornelis Jetsesschool op de Jacob de Graefflaan.
Mijn werkzaamheden zijn grafische vormgeving, art direction, web design/user interface, DTP, drukwerk begeleiding, signing, fotografie.


Ik volgde de volgende opleidingen: 
Aloysius College, VWO/atheneum ‘86
, Grafisch Lyceum Rotterdam/RTO ‘90
. Ik was winnaar van de nationale beroepen wedstrijd RTO ‘89
 en de World Skills, gold medallist Graphic Design ‘89.


Ik ben getrouwd, heb 2 kinderen en woon in Scheveningen, het deel van Den Haag dat eigenijk meer is dan een stadsdeel. Ik heb een grote interesse in geschiedenis, voetbal, de muziekstroming metal en creatieve beroepen.

 Inspiratie komt vooral uit: letterontwerpers, fantasy art illustratoren, fotografen, grafitti artiesten zoals: Brody, Carson, Futura 2000, Whelan, Repka, Richardson, LaChapelle, Kelly, von Umwerth, Fazetta, Valjeno, Testino.

The MediaPlantation

we grow media

Treilerweg 32

2583 DC Den Haag

info@mediaplantation.nl

T: 070 - 317 83 39
M: 06 - 52 09 60 01